Ken jij de Blomberg wasmachine al? Die kans wordt groter want het merk groeit hard

Blomberg, een ander Europees bedrijf met producten van uiterst hoge kwaliteit, richt zich exclusief op compacte maten voor de lijn wasmachines . Als een leuk feit, Blomberg is eigenlijk in handen van een Turks bedrijf genaamd Arçelik, de derde grootste fabrikant van apparaten in de wereld. Blomberg gebruikt geventileerd drogen in hun condensdrogers die momenteel beschikbaar zijn en ze zijn een marktleider in warmtepomptechnologie in de VS.

Een compacte en goedkope wasmachine van het merk Blomberg

De Blomberg WM98400SX2 is de beste compacte wasmachine die ze bieden. Maar als u de aanschaf van een Blomberg gaat begrijpen en erover nadenkt, is het belangrijk om te begrijpen dat ze niet voldoen aan de ‘fancy-named functions’ die andere wasmachines en droogtrommels van flatfits op de markt brengen.

Ze zijn trots op het foutloos bedienen, wassen en drogen zonder onnodige toeters en bellen. Hun machines zijn voorzien van automatische temperatuurregeling die de temperatuur aanpast om deze stabiel te houden tijdens wascycli, en uw kleding beschermt tegen te koude of te hoge temperaturen.

Er zitten nog steeds mooie technische foefjes aan deze wasmachines

Het automatische wateraanpassingssysteem vult de wasmachine met voldoende water voor stroombelasting, zodat er geen water wordt verspild. Alle Blomberg compacte wasmachines kunnen worden gestapeld met drogerparen en dankzij de Onbalansdetectiesysteem , als het wasgoed overmatige trillingen veroorzaakt, laat de wasmachine het snelle centrifugeren niet toe om de wasmachine en droger te beschermen. Last but not least beschikt dit Blomberg-model over 16 wascycli met speciale functies om alle grondsoorten en stoffen te bedekken.

Je kunt ook een goedkoop merk kiezen zoals Blomborg, die wasdrogers zijn prima

De Blomberg DHP24412W is een warmtepomploze elektrische wasdroger en kan worden gestapeld met de WM98400SX. Omdat het een warmtepomp-droger is , is deze 50% efficiënter dan standaard elektrische condenserdrogers. Het biedt 11 droogcycli en voldoende volume om maximaal 13 handdoeken te passen in zijn 4,1 cu. ft. capaciteit.